Трима души, включително момиче, бяха убити, а други четирима бяха

...
Трима души, включително момиче, бяха убити, а други четирима бяха
Коментари Харесай

Русия: Убити и ранени цивилни при украински обстрел срещу Донецка област


Трима души, в това число момиче, бяха убити, а други четирима бяха ранени, откакто в събота Украйна обстреля окупираната от Русия Донецка област, сподели локален проруски чиновник.

Както Москва, по този начин и Киев се упрекват взаимно в внезапна ескалация на офанзивите, ориентирани към цивилни региони през последните три месеца, на фона на интензивни боеве на фронтовата линия.

Украйна нападна град Пантелеймоновка на по-малко от 20 километра североизточно от град Донецк, сподели Дмитрий Шевченко, прокурист на локалната община Ясиновата. „ В резултат на утринния обстрел трима души бяха убити, в това число момиче, родено през 2009 година, и четирима души бяха ранени, в това число момиче, родено през 2013 година “, сподели той. На фотоси, оповестени в неговия акаунт в обществените мрежи, може да се види срутената част от нещо, което изглеждаше като жилищна постройка, заобиколена от отломки и парчета.

Агенция Агенция Франс Прес не съумя незабавно да ревизира отчета му. Обстрелът пристигна часове откакто украинските войски се изтеглиха от фронтовия град Авдиевка в региона на регионалния център Донецк на фона на интензивни съветски бомбардировки.

Отделно Русия сподели, че е свалила вълна от 33 украински дрона, летящи над нейна територия, в това число граничния район Белгород. /БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР