Трима души са освободени от Съвета на директорите на Държавната

...
Трима души са освободени от Съвета на директорите на Държавната
Коментари Харесай

Трима души са освободени от Съвета на директорите на ДКК

Трима души са освободени от Съвета на шефовете на Държавната консолидационна компания, измежду тях е и предходния изпълнителен шеф Смиляна Нитова.

Причината е " цялостното саботиране на процесите и откритите пропуски в работата на компанията ", оповестяват от  Министерството на стопанската система и промишлеността.

Сред откритите нередности е фактът, че всички решения на предходния Съвет на шефовете има заплаха да се окажат оскъдни, откакто компанията е функционирала с управление под изискуемия от закона най-малко.

Освен това  Дружеството е сключило контракт с адвокатска адвокатска фирма, по който всеки месец е следвало да се изплаща хонорари, без значение дали е осъществена работа или не, а в последните си дни на поста, предходният изпълнителен шеф Смиляна Нитова е трансформирала и клаузите в контракта си, с цел да бъде обезщетена при освобождение със 6 месечни хонорари

Със заповед на министъра на стопанската система и промишлеността кадрови промени се правят и в Национална компания " Индустриални зони ", оповестяват още от ведомството.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР