Трима бивши председатели на Народното събрание призоваха депутатите в първия

...
Трима бивши председатели на Народното събрание призоваха депутатите в първия
Коментари Харесай

Трима бивши председатели на НС призоваха за съставяне на редовен кабинет

Трима някогашни ръководители на Народното събрание приканиха депутатите в първия им работен ден за повече разговор и сформиране на постоянен кабинет в името на народа. Днес в 10 часа стартира първото съвещание на 49-ото Народно заседание. То ще бъде намерено по традиция от най-възрастния народен представител, който и този път е Вежди Рашидов. На влизане в Народното събрание през днешния ден той разяснява, че политиката е низ от взаимни отстъпки. 

" Политиката е низ от взаимни отстъпки. Няма огромна смяна. Старите нови политици с малко нови хора. Всеки път чакам да има постоянен кабинет. Днес си забравих избавителния пояс ", съобщи Вежди Рашидов, някогашен ръководител на Народното събрание. 

" Партиите са длъжни да се схванат. Всяко нещо има своя лимит. Изчерпа ни се търпението. Не че и други страни не са били в сходна обстановка, само че е извънредно време да се постави точка. Все още имам вяра, че ще бъде формирано държавно управление. След като ГЕРБ-СДС обявиха, че подготвени на всевъзможни обединения, остава ПП-ДБ да поемат подадената ръка. Съмнявам се обаче, че ще го създадат. Затова би трябвало да се търси друга посока ", заяви проф. Огнян Герджиков, някогашен ръководител на Народното събрание. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР