Трилърът Bodies Bodies Bodies на режисьорката Халина Рейн бе представен

...
Трилърът Bodies Bodies Bodies на режисьорката Халина Рейн бе представен
Коментари Харесай

Мария Бакалова представи новия си филм

Трилърът Bodies Bodies Bodies на режисьорката Халина Рейн бе показан за първи път в границите на фестивала South By South West в Остин, Тексас. Специално за събитието българската звезда Мария Бакалова долетя от Лос Анджелис, където взе участие в церемонията на Изборът на критиците. На аления килим тя впечатли с яркочервен костюм със сако и минипола.

Сюжетът се върти към група младежи, укриващи се във вила, до момента в който чакат да отмине опасността на приближаващ вихър. Замаяни от упойващи субстанции, те стартират рисковата игра на Bodies Bodies Bodies. Правилата са ясни – теглят се функции всред присъстващите. Един е килърът, а след загасянето на лампите, той допира своята жертва, която пада на пода. Бакалова играе Бий, екранното гадже на Софи (Аманда Стенбърг), която се пробва да се впише в приятелския кръг на обичаната си.

Техните взаимоотношения също не са изключително ясни – изключително след неочакваното пояснение в обич, което се оказва несподелено, в първите подиуми на трилъра. На събитието участваха и други звезди от премиерния филм, измежду които Михала Херолд, Чейс Суи Уондърс и Рейчъл Сенът.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР