Трикратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен oпредели Гран

...
Трикратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен oпредели Гран
Коментари Харесай

Макс Верстапен с язвително изказване за Гран При на Лас Вегас

Трикратният международен първенец във Формула 1 Макс Верстапен oпредели Гран При на Лас Вегас като " 99% шоу и 1% спортно събитие ". Нидерландецът се изрече язвително за конкуренцията, която управлението на най-престижната автомобилна конкуренция се надява да бъде  извънредно блестяща.

Събитието е промотирано и и проведен от притежателите Liberty Media, шоуто стартира в сряда с екстравагантна откриваща гала, извършена на старт-финалната права. Поредица от реализатори, измежду които Кайли Миноуг и Джон Леджънд, бяха съпроводени от лазери и фойерверки, а кулминационната точка бе, когато водачите бяха издигнати с асансьори на подиуми, с цел да помахат на към 30 000 души.

" За мен можете да пропуснете това ", сподели Верстапен. " Не става въпрос за артистите. Ние просто стоим там и изглеждаме като клоуни ".

" Мисля, че това е 99% шоу и 1% спорт. Формула 1 продължава да печели пари, без значение дали ми харесва, или не, тъй че това не зависи от мен ".

" Но няма да се преструвам. Винаги показвам мнението си за позитивни или негативни неща, просто съм подобен. Всъщност това не е моето нещо. Някои хора харесват шоуто, а аз въобще не го одобрявам ", приключи нидерландецът.
 Макс Верстапен отвя конкуренцията и на
Макс Верстапен отвя конкуренцията и на " Инерлагос "

Втори остана Ландо Норис

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР