Трикратният победител в турнири от Големия шлем Стан Вавринка пристигна

...
Трикратният победител в турнири от Големия шлем Стан Вавринка пристигна
Коментари Харесай

Стан Вавринка ще играе мач за мач на Sofia Open 2018

Трикратният победител в шампионати от Големия шлем Стан Вавринка дойде в София и непосредствено от летището пристигна на конференция в зала " Арена Армеец ".

 Програма за четвъртия ден на Sofia Open 2018
Програма за четвъртия ден на Sofia Open 2018

Александър Донски и Александър Лазов ще играят в третата среща на централния корт

Швейцарецът показа, че не се намира към момента в оптимална форма и за него присъединяване на Sofia Open е по-скоро за обиграване след тежката интервенция на коляното, която му беше направена през лятото на 2017 година.

Вавринка сподели, че по-добре в сравнение с беше на Australian Open, където загуби втория си мач против американеца Тенис Сандгрен. Стан е добър другар с Григор Димитров и приема съперничеството с българина на корта като част от играта. Швейцарецът има информация от хасковлията за страхотната аудитория, пред която се играят мачовете от софийския шампионат. На въпрос, който го подканваше да каже, че е пристигнал за последна победа, той отговори, че ще играе мач за мач.

Вавринка изрази почитание към утрешния си съперник Мартин Клижан, с който е играл преди петсетов мач в Австралия. И двамата се връщат след травми и упованията са на следващия ден да изиграят зрелищен мач. Клижан има леко преимущество, тъй като това ще бъде четвърта среща за него в шампионата, до момента в който швейцарецът ще дебютира.

Журналистите в залата показаха своята признателност към швейцарския първенец за директното му идване от аерогарата.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР