Трикратната шампионка в турнирите от Големия шлем Анжелик Кербер би

...
Трикратната шампионка в турнирите от Големия шлем Анжелик Кербер би
Коментари Харесай

Анжелик Кербер би приветствала завръщане на Борис Бекер в тенис средите

Трикратната шампионка в шампионатите от Големия шлем Анжелик Кербер би приветствала завръщането на сънародника си Борис Бекер в тенис средите след освобождението му от пандиза, оповестява организация ДПА.

„ Разбира се, че бих била щастлива, в случай че той остане обвързван с тениса в някаква роля. Той явно мина през сложни времена. Пожелавам му сполучлив нов старт “, сподели Кербер, който сега си взима отмора от тениса, защото е бременна.

Германската федерация по тенис към този момент разгласи във вторник ще се радват още веднъж да одобряват Бекер, който оглавяваше мъжкото направление към централата сред 2017-а и 2020 година.

Трикратният победител от Уимбълдън Борис Бекер в предишното работеше и като ефирен коментатор за Eurosport и Военновъздушни сили. 55-годишният някогашен тенисист бе наказан на две години половина затвор в края на април в Лондон за укриване на активи на стойност милиони от назначените му синдици. Германецът бе освободен през предходната седмица и депортиран в родината си откакто изтърпя осем месеца от присъдата.

Бекер призна пред телевизия Sat.1: „ несъмнено, че бях отговорен “ и добави „ научих сложен урок. Много безценен и доста мъчителен “.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР