Трикратната европейска шампионка Биляна Дудова постигна две победи без да

...
Трикратната европейска шампионка Биляна Дудова постигна две победи без да
Коментари Харесай

Биляна Дудова на финал без да даде точка

Трикратната европейска шампионка Биляна Дудова реализира две победи без да даде техническа точка в утринния сеанс на шампионата по битка " Дан Колов-Никола Петров ", който продължава в Пловдив. На старта в категория 57 кг Дудова бе безапелационна над Джулия Родригес (Бразилия) - 5:0, а по-късно разгроми и Ерика Богнер (Унгария) с 9:0. И в самобитен край в групата, а и в категорията, Дудова ще срещне Рамона Галамбос (Унгария) в следобедния сеанс, който стартира от 16 часа в зала „ Сила “.

При мъжете в класическата битка двама българи стигнаха до полуфиналите в категория 67 кг. Дейвид Димитров победи чилиеца Кристобъл Торес с 9:0 и за място на финала ще спори със сърбина Мате Немеш, призьор от международно и европейско състезание. В другия конфликт Августин Спасов се оправи с грузинеца Георги Шотадзе с 9:3 и по пътя към финала също среща сърбин – Себастиян Нат. При 77-килограмовите полуфиналист е Стоян Кубатов, който реализира две победи досега – 9:0 против Алекса Ерски (Сърбия) и 8:6 против Еркан Ерген (Турция). Следващият му противник ще бъде Виолексис Ривас (Венецуела).

А в тежка категория на свободната битка - 125 кг, Ислам Адизов е полуфиналист. На старта младият национал загуби от иранеца Амин Тахери с 0:10, а по-късно се оправи с грузинеца Алекси Жоржомани - 2:0. И в следобедния сеанс среща венецуелеца Хосе Диас. В категорията са шестима състезатели, разпределени в две групи, които играят всеки против всеки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР