Тридесет и двама души са задържани на демонстрация срещу възможна

...
Тридесет и двама души са задържани на демонстрация срещу възможна
Коментари Харесай

Над 30 арестувани на протести срещу противоепидемичните мерки в Лондон

Тридесет и двама души са арестувани на проява против допустима нова национална карантина и имунизация против ковид, извършена в центъра на Лондон, се показва в известието на лондонската полиция, представено от ТАСС.
„ Извършени са общо 32 ареста за престъпления, които включват образуване на протести с принуждение, нарушение на публичния ред, набези против чиновници на реда и нарушавания на разпоредбите, наложени по отношение на COVID-19, се отбелязва в известието на Скотланд Ярд. Двама служители на реда са леко ранени. Излезлите на площад Трафалгар са последователи на тайните теории като основа на пандемията на ковид и са оказали опозиция на чиновниците на реда, които пробвали да разпилян митинга.

Скотланд Ярд предприе фрапантни ограничения, тъй като стотици протестиращи отхвърлиха да спрат противозаконната проява. В Англия има възбрана за всеобщи събирания, с цел да се понижи рискът от предаване на инфекцията.

Кадрите, оповестени в обществените мрежи, демонстрират, че стачкуващите са образували човешка верига, което затруднява полицията да ги разпръсне или задържи. Малко от протестиращите са носили защитни маски, а в тълпата са видяни плакати, в които се твърди, че коронавирусът е подправен, имунизациите са зло, че 5G е същинският пропагандатор на вируса и приканват за опозиция против тиранията на държавното управление.

В края на август, съгласно разнообразни оценки, от няколкостотин до 10 хиляди души са взели участие в сходен митинг в централната част на Лондон. Сред арестуваните беше и по-големият брат на някогашния водач на Лейбъристката партия Джереми Корбин, Пиърс Корбин. По-късно той е санкциониран с 10 000 английски лири за образуване на митинга.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР