Три популярни лица от екрана се завръщат в БНТ след

...
Три популярни лица от екрана се завръщат в БНТ след
Коментари Харесай

Трима известни журналисти се връщат в БНТ

Три известни лица от екрана се завръщат в Българска национална телевизия след къса разлъка с малкия екран майка. Шефът на новините на Нова телевизия Даниел Чипев напуща частната медия и се връща в Българска национална телевизия, написа OFFNews. Той отиде в Нова на позиция Главен изпълнителен продуцент на “Новини и настоящи излъчвания “ по покана на някогашната си шефка в Българска национална телевизия Вяра Анкова. Двамата работеха дружно на "Сан Стефано ", където той ръководеше новинарите. Така Чипев, прочут и като водещ на "По света и у нас ", размени Дарина Сарелска след отдръпването ѝ поради абсурда с Васил Иванов.

По неофициална информация Даниел Чипев е напуснал частната медия предходната седмица дружно различен дълготраен кадър на Българска национална телевизия - Милена Цветанска. Тя също отиде в Нова като продуцент в новините по покана на Вяра Анкова. Преди това бе началник на нюзрума на Българска национална телевизия и водещ на предаването "Плюс това ", което бе свалено от ефир.

През септември пък в Българска национална телевизия като продуцент се завърна Мария Чернева. Тя напусна малкия екран през 2018-а, откакто тогавашният началник на новините Уляна Пръмова ѝ лиши здравния сектор поради възражения по работата ѝ към Обществения съвет на закрития към този момент Фонд за лекуване на деца.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР