Три полицейски операции са проведени във Врачанско през изминалото денонощие,

...
Три полицейски операции са проведени във Врачанско през изминалото денонощие,
Коментари Харесай

Ударни спецакции на полицията във Врачанско, изпотиха над 100 човека от проверки

Три полицейски интервенции са извършени във Врачанско през миналото денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
За времето от 7.30 до 23 часа, на територията на районното ръководство в Бяла Слатина е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на битовата престъпност по дребните обитаеми места, ограничение на предпоставките за пораждане на ПТП и повишение сигурността на придвижването.
Проверени са 82 автомобила и 98 души. Съставени са 1 акт по Наредба на Община Бяла Слатина, 1 акт и 19 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
На територията на районното ръководство в Козлодуй е извършена профилирана интервенция с превантивна цел. Извършени са инспекции на 13 МПС и 21 души. Установени са две нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.
За времето от 6 часа през вчерашния ден до 6 часа тази заран, на територията на районното ръководство в Оряхово е извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред, надзор на пътното придвижване.
Проверени са 15 автомобила и 19 индивида. Съставени са 3 фиша и 19 ел. фиша по Закона за придвижване по пътищата.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР