Три пъти кандидатствал в НАТФИЗ и завършил Актьорско майсторство за

...
Три пъти кандидатствал в НАТФИЗ и завършил Актьорско майсторство за
Коментари Харесай

Актьорът Петър Калчев за ролите в театъра и телевизионните сериали



Три пъти кандидатствал в НАТФИЗ и приключил Актьорско майсторство за куклен спектакъл - артистът Петър Калчев в този момент играе шеф на хотел в комедийния сериал „ All Inclusive “:

„ Работата ми доставя наслаждение и мога да кажа, че тя ми е занимание. Не съм от театрално семейство и не съм се занимавал с това по-рано. Не съм играл в детска театрална натрупа.... Кукленият спектакъл е доста по-висш и доста по-труден за правене от трагичния. Шапка смъквам на сътрудниците ми от кукления спектакъл, тъй като специалността им е доста благородна сложна и заслужава почитание “, добави той.

Петър Калчев е над 20 години в театъра, като стартира от Пазарджик, където играе 2 години, по-късно е част от трупата на Малък градски спектакъл „ Зад канала “, снима се в сериали, а от скоро към този момент е в състава на Сатиричния спектакъл:

„ Когато пиесата, която преговарям, е смислена, когато екипът е добър, когато атмосферата е добра за работа - и в киното, и в театъра си заслужава.... Аз постоянно съм клонял към трагичните функции и съм се възприемал като трагичен актьор. В следствие обаче разбрах, че очевидно комедийният род ми се отдава и няма смисъл да тичам от това. Актьорът не трябва да влиза в рамки никога “, призна още той.

Актьорът показа, че новите ограничения против Covid-19 не се отразяват позитивно на работата на театрите, все пак сега той репетира в Сатиричния спектакъл една британска комедия  - „ Всички обичат Гари “, чиято премиера ще е преди изборите.

Още по тематиката чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР