Три нови бронирани мерцедеса пристигнаха в Националната служба за охрана,

...
Три нови бронирани мерцедеса пристигнаха в Националната служба за охрана,
Коментари Харесай

Пристигнаха новите бронирани мерцедеси за Румен Радев и Денков

Три нови бронирани мерцедеса дойдоха в Националната работа за защита, похвалиха се от НСО.

Лимузините са предопределени за транспорт на президента Румен Радев, премиера Николай Денков и шефа на Народното събрание Росен Желязков. Като последните двама ще се возят на тях единствено до ротацията на 6 март.

Бронираните лимузини ще се употребяват и при непознати делегации, които са с висока степен на застрашеност, обясниха от НСО. Трите лимузини са били осветени от Белоградчишкия свещеник Поликарп, съобщи 24 часа.бг.

Трите бронирани мерцедеса бяха поръчани още през есента на 2022 година като всеки един от тях коства по 1 млн. лева.Въпреки че победител бе разгласен още през 2022 година, договорът за доставка на трите бронирани лимузини сред НСО и " Силвър Стар Ритейл " ЕАД – София, благосъстоятелност на Халед Ахмад ал-Джуфали от Саудитска Арабия, е подписан на 31 март предходната година. В него категорично е посочено, че поръчката е за коли от " Мерцедес-Бенц " АД, Германия.

От документите излиза наяве също, че колите ще са със документи VPAM - BRV за равнище на отбрана от патрони и документ VPAM - ERV за балистична резистентност – против гърмеж на покрива, на пода и в профил.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР