Три месеца след заседанието на последното дело на бившия кмет

...
Три месеца след заседанието на последното дело на бившия кмет
Коментари Харесай

Десислава Иванчева публикува запис от съдебното си заседание

Три месеца след съвещанието на последното дело на някогашния кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева и дни преди идното правосъдно съвещание Иванчева разгласява запис от делото в обществената мрежа Facebook.

" Ще чуете единствено една част от целия фарс, който ни спретна съда на последното дело. Очаквам продължението със свито сърце на 20-ти май, за когато са планувани заключителните пледоарии и вероятността да ме върнат в пандиза е доста огромна ", написа Иванчева.

Описвайки прочувственото си положение като часове на тотална безизходност за следващ път, тя напомня, че към този момент 25 месеца продължава делото против нея и нейната заместничка Биляна Петрова . " Влачат ни като безвкусен мечки по съдилища, арести, затвори ", написа Иванчева.

Тя счита, че ще бъдат наказани още веднъж, " без налични недвусмислени и безапелационни доказателства. Ще ни осъдят по чувствата , по разкази на свидетелски показания на Ваклин и жена му. чувства , неразбираеми и недоказани ", написа Иванчева.

Тя подчертава върху записа и метода на запазване на материални доказателства по делото. " Така в не вярното и безконтролно предпазване, те изчезват, повреждат и никой не носи отговорност! Тези доказателства са значими за доказване на истина, че всичко е поръчково и авансово нагласено с много участници с цел да се реализира ", написа Иванчева и опеделя държавното обвиняване като ОПГ - проведена незаконна група.

Във видеото, оповестено от Иванчева излиза наяве, че някой е отварял доказателствата без да остави паметна записка - т.е. без да извърши условията да се опише кой, по кое време и какво е променял или употребил.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР