Три години и половина затвор постанови Окръжният съд в Кюстендил

...
Три години и половина затвор постанови Окръжният съд в Кюстендил
Коментари Харесай

Съд даде 3,5 години затвор на бивш полицай за банков грабеж в Дупница

Три години и половина затвор постанови Окръжният съд в Кюстендил за някогашния служителя на реда Крум Йорданов, направил банков обир преди два месеца в Дупница. Той се призна за отговорен за обир на пари в огромни размери - към 54 хиляди лв. от банков офис в Дупница.

Обирът стана на 17 юни към 14 часа на обяд. Мъжът, който прибягнал и до пукотевица, съумя да открадне пари - в левове и валута, на обща стойност 53 925, 04 лева от касиера на офиса, употребявайки мощ.

Съдът е одобрил съглашението, реализирано сред Окръжната прокуратура в Кюстендил и отбраната на подсъдимия, който е неосъждан.

Наказанието „ отнемане от независимост “ ще бъде изтърпяно при първичен общ режим, като от него ще бъде приспаднато времето, през което той е арестуван по сегашното дело, считано от 17 юли. Определението на съда е дефинитивно.

В хода на следствието някогашният служител на реда, който е наследник на общински консултант в Дупница, сподели, че не имал нито лев у себе си, когато е влезнал в офиса, а отговорностите му към банки са съществени. Негови съграждани проведоха подписка в негова отбрана.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР