Три европейски държави - Франция, Германия и Обединеното кралство -

...
Три европейски държави - Франция, Германия и Обединеното кралство -
Коментари Харесай

Иран отхвърля твърденията на Запада за продажбата на БЛА Shahed-136 на Русия

Три европейски страни - Франция, Германия и Обединеното кралство - поддържаха апела на Украйна за следствие на Организация на обединените нации с аргумента, че потреблението на дронове нарушава Резолюция 2231 на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации (СС на ООН), написа Reuters.

Украйна твърди, че Русия е употребила ирански ударни безпилотници Shahed-136.

Иран отговори, като остро осъди апела на тези страни към Организация на обединените нации да проверява изказванията, че Русия е употребила ирански дронове, с цел да удари украинска инфраструктура.

Техеран изцяло отхвърля доставки на дронове за Москва по време на войната в Украйна.

В речта си президентът Ибрахим Раиси приказва за военните продажби на Иран като цяло, заявявайки, че страната в този момент е известен предстоящ експортьор на оръжие.

Раиси сподели, че по време на скорошните му пътувания в чужбина, в това число в Ню Йорк, където участва на Общото заседание на Организация на обединените нации, хора се обърнаха към него с молба да им продаде военни артикули.

“ На въпроса: „ Защо ние? Има толкоз доста други страни... Те споделиха, тъй като вашето е по-добро ”, сподели президентът на Иран.

Той не посочи кой тъкмо е направил предлагането за закупуване на оръжие.

Според него това мощно разгневило враговете на Иран, които " не желаят да растем и да превземаме пазари ", написа Reuters.

Говорителят на иранското външно министерство Насър Канаани сподели, че апелът от група европейски страни е " подправен и безпочвен " и че е " изрично отритнат и наказан ".

„ Правителството на Ислямска република Иран, в опит да отбрани своите национални ползи и да подсигурява правата на благородния ирански народ, си резервира правото да отговори на всевъзможни безотговорни дейности “, сподели Канаани.

Нашият коментар. Като цяло цялата тази олелия към Гераниум не наподобява нищо повече от демонстрация на двойните стандарти на Запада, които станаха всекидневие. Също по този начин стана всекидневно да се употребява Организация на обединените нации в ползите единствено на една група страни. Само едно нещо е изненадващо: всичко това се „ включва “ при свирката на киевския режим - незначителна муха, от която англосаксонците съумяха да надуят слон.

Сега този мухослон врещи за " Геран " -ите - много елементарни и евтини дронове, чието авторство се приписва на Иран. В същото време мухослона самичък приканва НАТО да стартира нуклеарна война и от време на време цвърчи за основаване на мръсна нуклеарна бомба. А какво да кажем за Франция, Германия и Обединеното кралство? Призоваха Организация на обединените нации да проверява? Или може би самата Организация на обединените народи го е инициирала?

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР