Трейс груп холд участва активно в инфраструктурно строителство в страната

...
Трейс груп холд участва активно в инфраструктурно строителство в страната
Коментари Харесай

Два договора за 44.5 млн. лв. спечели "Трейс" в Сърбия

" Трейс груп холд " взе участие интензивно в инфраструктурно строителство в страната и на открито

© Надежда Чипева Още по тематиката
" Трейс " ще прави пробива на бул. " Тодор Каблешков " до Paradise Mall

Договорът е за 10.2 млн. лева и включва още уголемение на сектора от бул. " България " до ул. " Луи Айер "
10 фев 2018
Потенциал на склад

Пазарът на логистични площи се раздвижи, а наемите продължиха леко да порастват
9 фев 2018
" Трейс " подадe най-ниски предложения в пътни търгове в Сърбия

Дъщерни сдружения на холдинга взе участие в поръчки за поддържане на първокласни и второкласни пътища в Сърбия, откакто са отговаряли за някои от тях и до момента
21 авг 2017 " Трейс груп холд " ще получи 44.5 млн. лева за поддържане на малко над 1000 км пътища в Сърбия през идващите три години. Договори за това са подписали две локални дъщерни сдружения на българския холдинг с възложителя " Пътища Сърбия ", излиза наяве от публично известие на компанията до борсата. Това са две от шестте позиции в търга за поддържане на над 3200 км пътища в Сърбия за общо 80 млн. евро, който беше разгласен предходната година. Финансирането е обезпечено от Световната банка.

Поръчките

" Трейс ПЗП Ниш " е спечелило поръчка за поддържане на 482 км пътища първи и втори клас на териториите на пет общини в южната част на страната. Стойността на контракта е 17.7 млн. лева Другото дъщерно сдружение - " Трейс ПЗП Враня ", е подписало контракт за 26.7 млн. лева за поддържането на 583 км пътища в шест общини в Южна Сърбия. От холдинга прецизираха, че сдружението е спечелило поръчката след тръжна процедура с общо 6 участника - 3 обединявания сред сръбски и задгранични компании и 3 независими компании. И двата контракта включват настоящи поправки, зимна поддръжка, спешни работи и така нататък Те влизат в действие от април и са със период три години.

Резултати

" Трейс груп холд " взе участие интензивно в инфраструктурно строителство в страната и на открито. В Сърбия работи по разнообразни обекти посредством дъщерните си компании. Холдингът закупи " ПЗП Ниш " през 2014 година, а година по-късно посредством новото сдружение стана притежател и на " Трейс ПЗП Враня ".

Консолидираните резултати на холдинга за 2017 година би трябвало да станат ясни в края на февруари. Последният оповестен доклад за 2016 година демонстрира, че компанията е намалила приходите си от 483 млн. лева на 264.8 млн. лева и е излязла на загуба от 11.4 млн. лева От " Трейс " тогава обясниха спада с по-слабото строителство в страната и неналичието на европрограми. За първите девет месеца на 2017 година приходите нарастват с 13%, а загубата се свива пет пъти.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР