Tретокурсничката от Икономическия университет във Варна Соня Атанасова успешно приключи

...
Tретокурсничката от Икономическия университет във Варна Соня Атанасова успешно приключи
Коментари Харесай

Соня Атанасова успешно приключи стажа си в Областна администрация – Русе

Tретокурсничката от Икономическия университет във Варна Соня Атанасова сполучливо завърши стажа си в Областна администрация – Русе.

За интервал от месец и половина тя имаше опцията да се допре от близко до работата в пиарския отдел в Областната администрация в крайдунавския град. Удостоверението ѝ за приключената процедура бе връчено персонално от нейния ментор Десислава Пенчева.

Тя беседва за своите бъдещи планове с регионалния шеф Анатоли Станев. По думите на младата дама стажът е бил фактически потребен, тъй като е имала опцията да се занимава с действителни проблеми. „ Този интервал от 45 дни считам, че оправда упованията ми. Обучителните цели, които ми бяха обещани, бяха изпълнени. Обърнах се към избраната администрация и от тяхна страна получих цялостна поддръжка. В лицето на Десислава Пенчева – специалист по районно развиване към дирекция „ Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност “, която ми оказа помощ извънредно доста за извършения стаж, усетих голям възторг и искреност от нейна страна. За което съм й доста признателна! Дейностите, които ми бяха предоставени от университета, бяха изпълнени “, показа Соня. Тя показа още, че е съумяла да навлезе в действителната среда на работа във връзките с обществеността. „ Участваха и в решаването на избрани проблеми. Видях по какъв начин се провеждат и организират събития. Научих извънредно доста неща “, сподели още Соня Атанасова.

По-рано денем тя беседва с регионалния шеф Анатоли Станев и неговия заместител Людмил Христов за бъдещите си проекти. Припомняме, че нейните ползи са ориентирани най-вече в областта на обществената връзка и тъкмо по тази причина по-голямата част от стажа ѝ мина в пресцентъра на Областната администрация. „ Винаги можеш да разчиташ на нашето подпомагане. Всеки адмирира упоритостта на младежите, нека да се развиваш уместно. Образованието и насъбраният опит са най-значимият капитал в жиовта на всеки човек “, сподели Станев. От своя страна Людмил Христов акцентира, че се надява, че стажът ѝ тук е бил добър тръмплин в нейното развиване.

Припомняме, че тя постъпи в Областната администрация на 25 януари тази година.

Соня Атанасова се образова в компетентност „ Публична администрация “ в Икономическия университет във Варна, а в свободното си време обича да чете книги и да спортува, най-много пилатес. Тя е измежду хората, които имат вяра в правилото „ здрав дух – крепко тяло “ и може би по тази причина напълно не е случайност, че чете най-вече психически книги, както и такива, свързани с опциите за водене на по-здравословен метод на живот. Също по този начин тя харесва и художествената литература, като измежду обичаните ѝ създатели е Никола Вапцаров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР