Третодивизионният ОФК Локомотив (Мездра) започна зимната си подготовка. Старши треньорът

...
Третодивизионният ОФК Локомотив (Мездра) започна зимната си подготовка. Старши треньорът
Коментари Харесай

ОФК Локомотив /Мездра/ започна зимната си подготовка /снимки/

Третодивизионният ОФК Локомотив (Мездра) стартира зимната си подготовка. Старши треньорът на „ железничарите “ Николай Христозов изведе на първата подготовка за тази година 20 футболисти. 
Сред тях са две нови попълнения. Това са опитният нападател Сергей Георгиев (31 г.) - младеж на Левски (София) и на испанския АСД Канияс, играл в редица клубове у нас, измежду които Банско, Монтана 1921 и Царско село, и 21-годишният ляв бек Кристиян Атанасов - младеж на Монтана 1921, минал през школите на Литекс (Ловеч) и на ЦСКА (София), играл също в Левски 2020 (Лом), Ботев (Ихтиман) и Чавдар Етрополе. И двамата идват от Дунав (Лом). 
На проби в тима са двама някогашни ученици на школата на Ботев (Враца) - халфовете Иван Велчев (23 г.) и Димитър Димитров (24 г.). 
От досегашния състав с клуба се разделиха Генади Петров, Антоан Драгомиров, Александър Стоянов, Николай Велинов и Пламен Спасов.
Подготовката на ОФК Локомотив за пролетния полусезон ще протече напълно при домашни условия. Планирани са шест контролни срещи. Първата от тях е тази събота, 20 януари, от 16:00 часа на помощния терен на стадион „ Георги Аспарухов “ в столицата с Левски II (София). 
Останалите инспекции са на 27 януари с Оборище (Панагюрище) в кв. Драгалевци, на 3 февруари с Ювентус 95 (Малчика), на 7 февруари с Балкан 1929 (Ботевград), на 10 февруари с Чавдар (Етрополе) и на 17 февруари с Партизан (Червен бряг). 
В класирането на полусезона локомотивци заемат шесто място с 22 точки и голова разлика 25:22 - актив, насъбран след 7 победи, 1 реми и 6 загуби. 
Шампионатът в Северозападната Трета лига ще бъде възобновен на 24 февруари. В първия пролетен кръг Локо (Мездра) приема седмия в есенното класиране Етър II (Велико Търново).  
Преди първото занятие за 2024 година водосвет за здраве и сполучливо показване през пролетния полусезон отслужи отец Данаил Цинцарски, енорийски духовник на Мездра. Стартът на зимната подготовка почетоха ръководителят на Управителния съвет (УС) на ОФК Локомотив Цанко Цанев и членът на УС на клуба Андриян Димитров.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР