Третодивизионният Чавдар (Етрополе) изхвърли Пирин (Благоевград) с 2:0 на 1/16-финал

...
Третодивизионният Чавдар (Етрополе) изхвърли Пирин (Благоевград) с 2:0 на 1/16-финал
Коментари Харесай

Отбори извън елита изхвърлиха Пирин, Ботев и Хебър от Купата на България

Третодивизионният Чавдар (Етрополе) изхвърли Пирин (Благоевград) с 2:0 на 1/16-финал в шампионата за Купата на България и за момента е единственият аматьорски отбор, който продължава напред в шампионата за Купата на България.

И двата гола за етрополци вкара опитният Николай Ботев, който откри резултата в 11-ата минута, а в 37-ата затвърди триумфа на своя отбор, който в идващия кръг ще пътува за Варна, с цел да гостува на последния в efbet Лига локален Спартак.

Заедно с Пирин от шампионата отпаднаха на този ранен стадий още два тима от Първа лига - Ботев (Враца) и Хебър (Пазарджик). Врачани отстъпиха с 0:1 на Витоша (Бистрица) от Втора лига, като домакините вкараха в 95-ата минута победното попадение посредством Кристиян Кочилов от дузпа. За врачани единствен на равнище беше капитанът Стефан Гаврилов, който не спря да работи и в двете етапи на играта.

Марица (Пловдив) - също от Втора лига, отстрани Хебър (Пазарджик) в голово шоу с шест гола и победи с 4:2. Маричани още веднъж са домакини и в осминафинала, когато ще одобряват различен тим от първото равнище - Арда (Кърджали). Арда (Кърджали) пък завоюва с 2:1 като посетител на Дунав (Русе) от второто равнище на българския футбол.
 Вихрен - Левски 1:4 в 1/16-финал от шампионата за Купата на България
Левски претърпя ранен стрес в Сандански, само че обърна Вихрен за завършек на неприятната си серия

" Сините " към този момент са на осминафинал за Купата, идващият конкурент е Лудогорец!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР