Третодивизионния Порденоне беше на път да поднесе изненадата на 1/8-финалите

...
Третодивизионния Порденоне беше на път да поднесе изненадата на 1/8-финалите
Коментари Харесай

Третодивизионен слабак за малко да препъне "Интер"

Третодивизионния " Порденоне " беше на път да сервира изненадата на 1/8-финалите в шампионата за Купата на Италия. Отборът от дребното градче покрай Венеция удържа нулево тъждество в постоянното време против водача в Серия " А " и седемкратен притежател на трофея - " Интер ".

Все отново момчетата на Лучано Спалети не престават напред в шампионата, след осъществяване на дузпи.

На " Сан Сиро " " Интер " излезе предстоящо с изменен състав от нормалния. Гостите пък пристигнаха в Милано с най-хубавото. Логично елитният отбор имаше положителни благоприятни условия за отбелязване на гол през постоянното време, а в добавеното Икарди даже уцели гредата.

" Порденоне " обаче се бори до последно и също записа удар в гредата - в 31-та минута, дело на Маняга.

Така се стигна до дузпи. Първи стреляха гостите, като Джанвито Мисурака изпусна. Последваха по 2 точни за двата отбора, а Шкриняр от " Интер " стреля право в ръцете на вратаря на съперника и по този начин всичко стартира изначало.

Лули от " Порденоне " върна жеста незабавно, Галярдини обаче също сгреши.

Развръзката пристигна при 13-ата дузпа. Падели избави дузпа на Пароди, а след него Нагатомо постави завършек на разногласието и прати " Интер " на четвъртфинал.

Не е изключено в идващия стадий Спалети и футболистите му да срещнат градския противник " Милан ". Първо обаче " червено-черните " би трябвало да се оправят с " Верона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР