Третият мандат е втори опит за реализиране на първия мандат,

...
Третият мандат е втори опит за реализиране на първия мандат,
Коментари Харесай

И Манолова предложи ИТН да излъчат премиер


Третият мандат е втори опит за осъществяване на първия мандат, сподели Мая Манолова, която също като Николай Хаджигенов предложения Има Такъв Народ да се върнат в диалозите и даже да излъчат фигурата на министър председател. Вчера и от „ Демократична България “ направиха същото предложение, даже лансираха името на Ива Митева като добър вид за министър-председател.

Според Манолова най-нормално е да има диалози с " ИТН ", тъй като без тях няма по какъв начин да бъде излъчено държавно управление. Тя добави, че партията на Слави Трифонов има цялостното право да уточни имената на премиера и някои основни министри, само че акцентира, че за задачата е необходим " разговор без доминация ", както и да има документално съглашение.

В същото време Манолова съобщи, че би било добре да няма политически и партийни лица в вероятно ново държавно управление.Трябвало да са единствено специалисти, излъчени от гилдиите, които да имат престиж в своята сфера. Според Мая Манолова в редиците на Има Такъв Народ имало такива хора.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР