Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и ГЕРБ -

...
Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и ГЕРБ -
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Гешев и ГЕРБ саботираха третия мандат


Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и ГЕРБ - единият си пази стола, а другите шкафчето. ГЕРБ отстреляха, които държаха сякаш те да им бъдат публични сътрудници. Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев пред bTV.

По думите му ГЕРБ провалили мандатите за сформиране на държавно управление. Защо на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Възраждане " им се доспива на правна комисия, а когато приехме Изборния кодекс нищо не се случва, недоумява Настимир Ананиев. Последните няколко месеца има тежка акция против " Продължаваме промяната ", уточни той.

Настимир Ананиев е неудовлетворен, че служебното държавно управление ще ръководи повече, в сравнение с кабинетът на Кирил Петков . Защо ГЕРБ не желаят да се направи държавно управление, запита той. ГЕРБ и Движение за права и свободи са мощни долу на калния терен., която разгласи, че ще направи водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, посочи Ананиев. Той не знае какво се случва в Българска социалистическа партия и на техния народен съвет, като го съпостави с партизанска война или другарска обич.
 Партиите за третия мандат на Българска социалистическа партия: Отива се на избори
Партиите за третия мандат на Българска социалистическа партия: Отива се на избори

Демократична България изключва диалози със социалистите

" Как си представяте Бойко Борисов да пристигна на жълтите павета. Той може би не идва поради джипката поради това, че знае кой е редил паветата ", заяде се депутатът.

Ананиев даде да се разбере, че няма нищо общо и в никакъв случай не е имал нищо общо с. Той ще заведе дело против Тома Биков и Слави Трифонов за обвиняванията за Nexo. Компанията не е спонсорирала никого, посочи Настимир Ананиев, който не знае къде е Антони Тренчев. " С Антони Тренчев планирахме общ бизнес, обвързван с апликация ", посочи Ананиев, който не сподели тъкмо за каква апликация става дума с мотив, че това не било значимо. За него е значимо да се разиска какво се случва в страната и за какво България няма постоянно държавно управление.
 Радев избрал Българска социалистическа партия - могат да вършат взаимни отстъпки и да ръководят с съперниците си
Радев избрал Българска социалистическа партия - могат да вършат взаимни отстъпки и да ръководят с съперниците си

Партията схваща тежестта на обстановката и отговорността, която им се разпорежда с третия мандат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР