Третият кръг преговори между Ангела Меркел Ангела Меркел - германски

...
Третият кръг преговори между Ангела Меркел Ангела Меркел - германски
Коментари Харесай

Третият кръг преговори за коалиционно правителство в Германия е "изключително тежък", заявиха Зелените

Третият кръг договаряния сред Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила и възможните й сътрудници в бъдеща ръководеща коалиция, в който се акцентира на политиката на имиграция и предоставяне на леговище, върви "изключително тежко ", съобщи водещ представител на Зелените, представен от ДПА.

Християндемократическият съюз (ХДС) на Меркел, баварският му съдружник Християнсоциалният съюз (ХСС), демократичната Свободна демократическа партия (СвДП) и Зелените водят "изключително тежки договаряния по един от най-спорните въпроси ", съобщи Клаудия Рот. ХСС слага като изискване за присъединяване си в ръководеща коалиция да се вкара таван от 200 000 мигранти годишно в Германия. Бавария е поела главната част от бежанците през южната граница с Австрия.

СвДП и Зелените са срещу сходно решение с аргумента, че това нарушава конституционно обезпеченото право на леговище. ХДС на Меркел желае да продължи мораториумът над събирането на фамилиите на бежанци и след март 2018 година Лидерът на СвДП Кристиан Линднер съобщи през днешния ден за сп. "Шпигел ", че въпросът със събиранията на фамилиите "абсолютно " ще докара до спор със Зелените, които твърдо поддържат тези събирания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР