Третият филм по едноименната игра на Нинтендо - Супер Марио

...
Третият филм по едноименната игра на Нинтендо - Супер Марио
Коментари Харесай

Трета седмица Супер Марио Bros.: Филмът е най-гледаният у нас

Третият филм по едноименната игра на " Нинтендо " - " Супер Марио Bros.: Филмът ", продължава да е най-гледаният у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните след предишния уикенд. Разказът за новите завършения на водопроводчика Марио, който би трябвало да избави брат си Луиджи, е гледан от към този момент 89 989 фенове и има 1 080 182 лв. доходи.

На втора позиция е първата премиера от предишния петък - " Злите мъртви: Пробуждане ", който е петият по ред филм от поредицата. Какво вършат две отчуждили се сестри, с цел да се спасят от демоните към тях, са разбрали към този момент 8 989 фенове, а приходите от билетите им са 104 506 лв..

Трето място е за втората премиера - българския " Murda Boyz: Махленска класа " на режисьора Виолет Панчева. Историята на едно другарство сред три момчета от махалата, разказана през разнообразни стадии от живота им е гледана от 5 716 фенове и е с доходи от билети в размер на 70 092 лв..

Четвърта позиция заема третата премиера от предишния петък - комедията " Мафия мама " с Тони Колет в основната роля. Как американска стопанка от предградията наследява мафиотската империя на дядо си в Италия са разбрали към този момент 4 500 души, а приходите от билетите им са 59 220 лв..

Пето място заема основаният по първата книга на Джейми Макгуайър " Красиво злополучие ". Изпъстрената с познати софийски пейзажи история за Аби и Травис, които са цялостни противоположности, само че влюбени един в различен, е към този момент втора седмица в кината, гледана е от 14 962 фенове и има 172 204 лв. от билетите им.

На шесто място е последният от поредицата екшъни " Джон Уик 4 ", в който основният воин се движи сред Ню Йорк, Осака и Париж. Финалният свършек на историята на наемния палач, който се пробва да излезе и да се споразумее с " Високата маса ", е гледан към този момент от 73 749 фенове и има 973 126 лв. доходи за месец в кината.

Седма позиция заема четвъртата премиера от предходната седмица - японската анимация " Сузуме ". Приключенията на тийнейджърката Сузуме, която се впуска в премеждие, което би трябвало да избави страната й, са гледани към този момент от 2 009 фенове и имат 26 652 лв. доходи.

На осмо място е петата премиера от петък - българският " Изкуството да падаш ". Разказът за доближаването на майка и щерка, в който е забъркан и спортът джудо, е гледан от 2 213 фенове и регистрира 22 686 лв..

Девето място заема приключенският " Dungeons and Dragons: Разбойническа чест ", основан по едноименната игра от 1974 година. Как разбойника Еджин и варварката Холда се пробват да върнат съкровището, което им е било отнето, са разбрали 35 678 фенове, а приходите от билетите им за месец в кината са 459 731 лв..

Десета позиция е за българският " Чалга " на Мариян Вълев. За седемте седмици историята на двете девойки, едното от които желае да стане попфолк певица, а другата е в меланхолия, са гледани от 98 723 фенове, а приходите от билетите им са 1 130 203 лв..

Миналият уикенд в кината са били общо 47 223 фенове. За съпоставяне - на същите дати през предходната година киносалоните са били посетени от 34 075 души, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР