Третият филм на Ники Илиев Нокаут, или всичко, което тя

...
Третият филм на Ники Илиев Нокаут, или всичко, което тя
Коментари Харесай

Ники Илиев Направи Голям Удар В Китай

Третият филм на Ники Илиев „ Нокаут, или всичко, което тя написа “ ще има разпространяване и в Китай. Лентата направи премиерата си в България при започване на януари, а в основната роля на боксьор, пенсионирал се от кръга поради мозъчна контузия, влиза звездата от „ От мястото на престъплението: Лас Вегас “ Гари Дърден.

Сред местата, на които Илиев възнамерява да показа публично кино лентата си отвън границите на България, са още Ню Йорк, Лондон и Ел Ей. „ Третият филм взехме решение да го снимаме на британски, да бъде интернационален. Нашата концепция беше той да се популяризира по целия свят “, изяснява Илиев, в чиято филмография от позицията на режисьор влизат още заглавията „ Чужденецът “ и „ Живи митове “, написа Монитор. Интерес към „ Нокаут “ демонстрират към този момент разпространители и от други страни, разкрива още някогашният модел.

Сюжетът на кино лентата се върти към героя на Дърден – някогашния ММА войник Арън, който след мозъчна контузия се принуждава да търси избавление в струните на китарата си. За историята на персонажа Илиев се въодушевява до момента в който чете биографията на фамозния боксьор Майк Тайсън на фона на музиката на Крис Корнел.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР