Трета жена обвини губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо в

...
Трета жена обвини губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо в
Коментари Харесай

Трета жена обвини Андрю Куомо в сексуален тормоз

Трета жена упрекна губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо в полов тормоз. 33 годишната Анна Рух твърди, че на женитба през септември 2019 година 63 година Куомо я прегърнал през кръста и попитал може ли да я целуне.

По-рано 25-годишната Шарлота Бенет (негова сътрудничка) описа за “тревожни ” моменти предишното лято, когато Куомо останал с нея уединено и я разпитвал за персоналния й живот.  Още тогава Бетен се оплакала, само че вместо следствие била преместена в различен отдел.

Линдзи Бойлан (бивша съветничка) описа пък през февруари, че той й предложил да играят на гол покер предишното лято, а  един път дори я целунал.

Главният прокурор на Ню Йорк разгласи в понеделник, че ще бъде назначен специфичен юрист, който да проверява исковете.

Куомо към този момент съобщи, че неговите думи във връзка с сътрудници и подчинени са могли да бъдат “грешно ” възприети като нежелателен флирт.

В същото време ръководството на Куомо е разтърсвано и от абсурда за неговата изпълнителна заповед от март 2020 година, насочваща пациентите с COVID-19 да бъдат признати в домове за възрастни, за което той е под федерално следствие.

Куомо съобщи през 2019 година, че ще се бори за четвърти мандат като губернатор на Ню Йорк на изборите през 2022 година в щата.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР