Трескава подготовка кипи около организацията на единадесетото поредно издание на

...
Трескава подготовка кипи около организацията на единадесетото поредно издание на
Коментари Харесай

Фестивал На Модата И Красотата Завладява Варна

Трескава подготовка кипи към организацията на единадесетото следващо издание на „Фестивала на модата и красотата“ 2018. Събитието ще се организира на 29 и 30 юни в лятната градина на комплекс Морско казино – Варна, където се чака да участват над 600 посетители от цяла България.

Екипът на организация Vip Fashion Group – продуцент и уредник на стилния конгрес за поредна година ще зарадва феновете на модата и хубостта с поредност от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери.

В ролята на водещ по традиция ще влезе известният артист Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Габриела Кирова – Мис България 2016. В събитието ще вземат присъединяване най–добрите модели на морската ни столица, измежду които Моника Драгнева / Мис Варна 2017/, Марина Димитрова / Мис варна 2015/ и специфичният посетител на формата – носителката на купата Best Model of the world 2011г – Ива Атанасова.

Стайлинга на моделите е поверен в ръцете на екипа на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова, а публични фотографи на стилния конгрес са Боби Решовски и Веселин Тончев.

Фестивалът  ще се организира с поддръжката на мол Варна, Corset и алкална вода „Адва“.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР