Трепетите по първата среща обикновено замъгляват трезвото мислене и ни

...
Трепетите по първата среща обикновено замъгляват трезвото мислене и ни
Коментари Харесай

Най-подходящите места в София за първа среща

Трепетите по първата среща нормално замъгляват трезвото мислене и ни вършат склонни да позволяваме някои дребни, само че от време на време съдбовни неточности, поради които в никакъв случай да не се доближава до наново виждане.

Такава да вземем за пример е практиката да закъсняваме.

Макар на пръв взор 10 минути забавяне да наподобяват като маловажна детайлност при първата среща, те могат да оставят неверно усещане, да внушат, че си придаваме значимост или неглижираме обстановката.

ТЕСТ: Твоето скрито оръжие на първа среща е?

Колко време би трябвало да продължава зрителният контакт

Подборът на облекла за първа среща

също не би трябвало да се подминава с лека ръка. Прекалено формалните съчетания придават постоянно стряскаща тежест на обстановката, а извънредно неофициалните и спортни решения могат да ни показват в лековата светлина.

Малки секрети съвършената среща във вторник вечер

4 елементарни съвета да впечатлите още на първата среща

На първа среща не трябва да се стига и до прекомерно задълбочаване по чувствителни тематики

като да вземем за пример религиозни визии, политически пристрастия, фамилни проблеми и така нататък, защото те могат да доведат до видимо съдбовни разминавания в упованията, а на процедура да не са чак толкоз трагични.

Най-добрият ден за първа среща е...

Ключов миг при първата среща и е изборът на място.

Обстановката е извънредно значима, тъй като тя би предразположила към искреност и доближаване. В новия епизод на уеб поредицата Urban Life водещият Алекс Петренко обръща внимание точно на подобаващите за първа среща места в столицата.

Ако скоро ви следва сходен избор, не пропускайте да изгледате епизода.

Urban life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за "вървежни " барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР