Треньорският състав на Академия Хебър взе участие в онлайн семинар,

...
Треньорският състав на Академия Хебър взе участие в онлайн семинар,
Коментари Харесай

Треньорите от Академията на Хебър се включиха в уеб семинар

Треньорският състав на Академия Хебър взе присъединяване в онлайн семинар, който бе проведен от една от най-хубавите футболни школи в Европа – тази на Динамо(Загреб).

Уеб семинарът включваше сказка по 7 основни модула - ‘’Първа стъпка към успеха‘‘(Развитие на играчите във възрастовите гарнитури U8 – U14); ‘’Геометрия и игра‘‘(Развитие на играчите във възрастовите гарнитури U15 – U19); ‘‘Най-добре квалифицираният не се бои от провал‘‘(Фитнес периодизация); ‘‘Защо сме една от най-продуктивните школи в Света?‘‘(Индивидуално развиване на младите играчи); ‘‘Кои са най-важните аспекти от вратарското развиване и по какъв начин да ги реализираме?‘‘(Процес на взимане на решения в обстановки 1v1 и образни стимули); ‘‘Не става въпрос единствено за наблюдаване – данните приказват с вас, в случай че знаете по какъв начин да слушате‘‘(Kaк да проучваме вярно юношеския футбол?).

  
Сред лекторите личаха имената на потвърдени експерти с огромна експертиза като помощник шефът на академията - Anđelko Ivanjko, едни от най-хубавите механически, тактически, кондиционни треньори и анализатори - Marko Cindrić, Ivan Mijač, Marko Matušinskij, Antonio Alfoldi, Ivan Kovčić и Martin Kolar. Всеки един от тях има сериозен опит в сферата, за която организира лекция с тясна специализация и фокус върху дребните елементи, които вършат разликата на най-високо равнище.

Участието на Академия Хебър в този семинар е следващата стъпка в вярната посока на развиване на фрагментите и опцията за надграждане на уменията на треньорите в клуба.

" Стараем се да надграждаме уменията си и да работим с най-хубавите експерти за децата в Пазарджик ", разяснява присъединяване на хебърци в семинара шефът на Академията Кирил Божков.   

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР