Треньорите на Суворово разкриха след победата като гост с 1:0

...
Треньорите на Суворово разкриха след победата като гост с 1:0
Коментари Харесай

Треньорите на Суворово: Неделчо Добрев пази с една здрава ръка

Треньорите на Суворово разкриха след успеха като посетител с 1:0 над Хитрино, че вратарят Неделчо Добрев е пазил с една здрава ръка през второто полувреме.

„ Костадин Иванов се контузи и се наложи Неделчо да го смени, макар здравословните проблеми. Пред 10 дни той си счупи два пръста на лявата ръка и в този момент има игли в тях. Поради тази причина на тази ръка той нямаше ръкавица, а единствено превръзка. Бяхме го виждали да пази с един здрав крайник, само че с една здрава ръка му се случва за първи път. Както постоянно, се оправи съвършено. ”, обявиха за „ Петел ” Мартин Христов и Живко Бояджиев.

Гола за триумфа на суворовци вкара Никола Василев след почивката и тимът продължава да е водач в класирането на Трета лига – Североизточна група, с 5 точки задатък пред втория Спартак.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР