Треньорът в актуалния десети сезон на шоуто Гласът на България

...
Треньорът в актуалния десети сезон на шоуто Гласът на България
Коментари Харесай

Миро се облизва за 350 бона печалба

Треньорът в настоящия десети сезон на шоуто „ Гласът на България ” по Би Ти Ви – Миро, е хвърлил око на най-голямата зала в България – „ Арена София ”.

В сряда той разгласи, че ще приключи точно там турнето си „ Най-доброто от ” с концерт на 17 април следващата година. Не е ясно дали ще успее да я изпълни, защото пространството е голямо и събира до 15 000 индивида аудитория. Според сътрудници на артиста, той се е поблазнил от опцията да завоюва положителни пари – при междинна цена на пропуските от 40 лв., това прави общо 600 000 лв. доход от спектакъла. Чистата облага би възлязла на към 350 бона, пресмятат в сектора.

Явно турнето на артиста към този момент върви добре и това му дава вяра, че ще може да продаде билетите за този огромен концерт. Досега той не е излизал на сцената на залата със лично шоу, само че евентуално ще разчита на Би Ти Ви да ударят едно рамо с реклама. Не инцидентно одобри да пее на празненството за старта на новия тв сезон на медията при започване на есента.

Колегата му Любо Киров преди две години съумя да изпълни залата, не без помощта на малкия екран. В разгара на пандемията той стана треньор в „ Гласът ” и реши да прави концерт в „ Арена София ”, която тогава се споделяше „ Арена Армеец ”. Би Ти Ви помогнаха с рекламата, а залата се препълни с почитатели. Тази есен Любо продаде три следващи концерта в Зала 1 на НДК, което значи към 12 000 билета. Влади Ампов-Графа също е правил концерт в „ Арена София ” преди няколко години, до момента в който беше наставник в шоуто на Би Ти Ви, а преди няколко месеца се изсили с шоу на стадион „ Васил Левски ”. Явно малкия екран е трамплин към тази сцена, написа " Уикенд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР