Треньорът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че е щастлив за

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че е щастлив за
Коментари Харесай

Сари би искал да задържи Пянич

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари съобщи, че е благополучен за Гонсало Игуаин, назова Дъглас Коста " извънредно оръжие " и изрази вяра да резервира Миралем Пянич и след август. Юве си изтеза против Лече в петък вечер, като означи първия си гол за триумфа с 4:0 едвам в 53-ата минута. През първата част пропуски за торинци направиха Кристиано Роналдо и Федерико Бернадески, само че упоритостта на играчите на Сари се отплати след почивката.
 Юве прегази десетима от Лече и се откъсна на върха (видео)
" Беше тежък мач във физически проект. Играчите нямаха гориво. Тези мачове през три дни към този момент дават отражение. Важното е, че останахме фокусирани и правилни на себе си и довечера. Мислим само за себе си ", сподели Сари.

Аржентинецът Гонсало Игуаин вкара в първия си мач след рестарта на сезона, откакто изкара доста тежък интервал в персонален. Майка му се болести с ковид в пика на пандемията и той остана в Аржентина, с цел да се грижи за нея.
 Ювентус с жест към Игуаин в деликатния миг
" Радвам се за него. Коронавирусът го засегна доста тежко. Сега се веселя да видя, че се връща към нормалността. Дъглас Коста е извънредно оръжие изключително в тазичаст на сезона, когато тимовете рискуват да отпаднат физически през второто полувреме. Той може да промени хода на мача с появяването си ", сподели Сари.Той разяснява и тематиката към Миралем Пянич, който е спряган за трансфер в Барселона. " Той ще бъде с нас сигурно до края на август. Иска ми се да остане и по-късно, само че това са решения, които ще се взимат на по-късен стадий. Не знам нищо повече сега ", приключи експертът. Серия А 29 кръг, вторник 30 юни  Дженоа 22:45предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР