Треньорът на Ювентус Маурицио Сари остана доволен от класирането на

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари остана доволен от класирането на
Коментари Харесай

Сари: Доволен съм от първите 30 минути

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари остана удовлетворен от класирането на отбора му на финала за Купата на Италия. " Старата госпожа " направи тъждество 0:0 с Милан в реванша от 1/2-финала, като се класира напред поради гола на непознат терен в първия мач, който приключи 1:1. Наставникът похвали своите футболисти за представянето им, изключително в първите 30 минути на срещата.

" Да се завърна на тъчлинията след три месеца е доста прелестно, въпреки чувството да не е същото без почитатели. Бях прелестно сюрпризиран от представянето ни в първите 30 минути от мача. Тогава движехме топката бързо и тотално доминирахме над противника, даже и преди аления картон. След това обаче темпото стартира да спада, загубихме централизация, само че това е обикновено пред празен стадион. В началото играехме толкоз добре, с двойни подавания и бързи разигравания, само че последователно намалихме оборотите, загубихме фокус и започнахме да действаме прекомерно самостоятелно. Хубавото е, че не дадохме никакви шансове на противника. Изглежда ще ни би трябвало известно време, с цел да си върнем нужната форма на 100 %. Не можем да съпоставяме този мач даже с контрола от предсезонната подготовка, тъй като почивката бе прекомерно дълга. Ще е нужно самообладание, само че в първите 30 минути видях някои положителни знаци ", съобщи Сари.

Попитан кого избира за противник на финала, експертът отговори: " Най-важното е, че ние сме на край, а на следващия ден ще забележим против кого ще играем. Наполи, също като нас, загуби домакинското си преимущество, тъй като мачът ще е пред празни трибуни. Резултатът от първия дуел им дава някакво предимство, само че истината е, че нищо не е решено ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР