Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остава оптимист, въпреки изненадващата загуба

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остава оптимист, въпреки изненадващата загуба
Коментари Харесай

Алегри: Не трябва да мислим за Роналдо, имам отличен състав

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остава оптимист, макар изненадващата загуба с 0:1 от Емполи в Торино. Италианският експерт отличи направеното от Кристиано Роналдо за „ бианконерите “, само че съобщи, че отборът му е стабилен и би трябвало да се оправя без една от огромните си звезди.

“Кристиано прекара три години в Ювентус, означи доста голове. Точно в това му е силата. Той е необикновен футболист, само че към този момент не би трябвало да мислим за него. Разполагам с отличен състав, само че ни би трябвало да разберем, че не би трябвало да се опитваме да преобладаваме във всеки мач. Трябва да играем умерено, като огромен тим. Аз оставам оптимист, макар загубата от Емполи. Започнахме добре, само че още първата ни неточност докара до гол ", съобщи Алегри.

"Действията ни станаха прибързани, а би трябвало да се работи умерено, да се работи като тим, а не да се опитваш да решиш изхода с самостоятелно майсторство. Тези два неуспеха на старта ще ни бъдат от изгода. Израства се от компликациите. С времето тимът ще прояви своите качества”, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР