Треньорът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Данаил Милушев призна след

...
Треньорът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Данаил Милушев призна след
Коментари Харесай

Данаил Милушев: Левски дойдоха и успяха да се справят с нас! Истината е, че шансовете ни за плейофите са малки

Треньорът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Данаил Милушев призна след загубата вкъщи от Левски с 0:3 гейма в мач от 19-ия кръг в шампионата на Efbet Супер Волей, че " сините " са пристигнали и са успяли да си оправят с тях. Милушев добави, че възможностите им за класиране на плейофите са дребни.
 Левски без проблеми против Добруджа в Добрич Левски без проблеми против Добруджа в Добрич
" Смятам, че и в първия гейм имахме нашите шансове. За страдание, не успяхме да ги осъществяваме. Комплименти за тима на Левски, които демонстрират постоянна игра и развиване през цялата година. Дойдоха в нашата зала, съумяха да се оправят с нас. Мачът остава в предишното. Искам да изкажа похвали и за нашите момчета, които считам, че се бориха през днешния ден. Златко Кьосев получи контузия в първия гейм, така и така останахме без доста съществени състезатели. Михалев също има контузия в коляното от една седмица. Истината е, че възможностите ни за плейофите са дребни. Радостното в тази ситуация е, че на моменти играхме добър волейбол. През втория полусезон считам, че играхме добре. Спечелихме мачове, които трябваше да бъдат извоювани. Изпълнихме задачите си. Нашите проблеми идват от първия полусзон - доста загуби, които не трябваше да се случват. Но това е спортът, случват се и такива неща. Загубихме от тимове с по-скромна селекция, само че това е в предишното. Можем да мислим за напред по какъв начин да подобрим нещата в клуба ", разяснява Милушев след срещата.
 Николай Желязков: Нормално е да сме удовлетворени, че успяхме да спечелим, тъй като тук се играе мъчно Николай Желязков: Нормално е да сме удовлетворени, че успяхме да спечелим, тъй като тук се играе мъчно  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР