Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се извини на цялата футболна

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се извини на цялата футболна
Коментари Харесай

Стойчо Младенов си посипа главата с пепел, че се е снимал със знаме "КЗЛ"

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се извини на цялата футболна общност. Причината за това е кадър от дербито с Левски, в който Младенов е сниман зад непристоен за „ сините “ афиш или по-точно фенско знаме.

Специалистът показа в формалния уебсайт, че не е знаел какво написа на въпросния афиш , а точно " КЗЛ " (означаващо редуциране на скандирането К*р за Левски).

Ето какво гласи известието на Стойчо Младенов :

Искам да се обърна към цялата футболна общност поради един кадър, в който вземам участие след мача ЦСКА – „ Левски “. По време на насладата на „ алените “ почитатели съм сниман зад афиш , който е афектиран към нашия противник. Никога в моя живот не съм си разрешавал да наскърбявам или унизявам някого. Или в случай че съм го направил, съм имал силата да се извиня. Длъжен съм да го направя и в този момент! В нито един миг не съм знаел какво написа на въпросния афиш. В минутите на наслада и еуфория се снимах и поздравявах със стотици ентусиасти на ЦСКА.

Разбира се, ентусиастите вършат хореографии и трансперанти, каквито преценяват. Но ние, участниците в мачовете, постоянно би трябвало да демонстрираме почитание към противника. В не едно изявление съм се възмущавал от фланелките, с които излязоха играчите на „ Левски “ при празнуването на купата си през 2000 година. На тях пишеше „ Аз ненавиждам ЦСКА! “

Искам да уверя всички хора, които обичат футбола, че аз почитам всеки противник. С Наско Сираков сме били съотборници в националния тим и до ден сегашен имаме почит един към различен. Със Станимир Стоилов сме сътрудници и противници, сред които връзките са прелестни. Имам десетки другари, които симпатизират на „ Левски “, само че животът ни е събрал и няма да ни раздели.

Затова желая да кажа едно огромно „ Извинявайте! “ на всички за неволното ми присъединяване в този кадър. Подчертавам – НЕВОЛНО! Празнувах с хилядите наши почитатели успеха на ЦСКА. Но в никакъв случай не бих си разрешил да съм непочтителен към „ Левски “ или който и да е противник. Надявам се да бъда свестен.

И ще завърша, че хилядите по трибуните демонстрираха единствено едно – нашият футбол го е имало, има го и ще го има, тъй като се любува на безконечното дерби. Без „ Левски “ в никакъв случай ЦСКА няма да е същият. И противоположното. Без " Левски " аз нямаше да съм футболистът и треньорът, който съм.

С почитание

Стойчо Младенов
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР