Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази недоволство от формата на

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази недоволство от формата на
Коментари Харесай

Стамен Белчев недоволен от играчите, въпреки победата над "Етър"

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази неодобрение от формата на своите играчи, макар успеха на " алените " с 2:0 над новака в Първа професионална лига " Етър " в контрола.

" През първото полувреме на моменти стояхме добре. Като цяло не съм удовлетворен от играта. Трябва да бъдем по комбинативни и нападателни. Когато не се получават нещата постоянно има мотиви за терзание. През второто полувреме се наруши темпото на играта ни. Движехме се постепенно. Не съм удовлетворен от формата на Кирил Десподов. Има още какво да се желае от него ", сподели след срещата наставникът.

Той разкри, че селекцията в отбора не е приключила и има възможност ЦСКА да притегли още нови футболисти.

" Привлякохме добър вратар, с цел да вдигнем конкуренцията в отбора. Селекцията не е завършила, в случай че излезе добър футболист може да го вземем. Трябват ни играчи, които да вдигнат равнището на ЦСКА ", съобщи Белчев.



Иначе ЦСКА победи " Етър " в първата си инспекция на българска земя след лагера в Австрия. Срещата беше играна въз основата в Панчарево, а головете за " алените " означиха Кирил Десподов и Давид Симао.

В 17-ата минута Кевин Меркадо се възползва от неточност пи изнасянето на топката от страна на гостите и пусна пас към Кирил Десподов, който с мощен удар прати топката в мрежата на Христо Иванов.

Давид Симао с топовен шут прати топката в напречната греда в 32-ата минута. Отново той бе в центъра на събитията в 38-ата минута, откакто центрира към Рубен Пинто, който с глава направи 2:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР