Треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов разкри, че е напълно наясно

...
Треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов разкри, че е напълно наясно
Коментари Харесай

Треньорът на "Зоря" бил прочетена книга за Стойчо Младенов

Треньорът на " ЦСКА-София " Стойчо Младенов разкри, че е изцяло наясно с тактиката на сътрудника си от " Зоря " (Луганск) Виктор Скрипник преди утрешния мач сред двата тима от група С на шампионата Лига на конференцията.

" Треньорът на " Зоря " употребява един и същи метод, наясно съм с неговите хрумвания, скица. Трудно можем да се изненадаме с нещо. Познавам му стила - неговата скица е една и съща през всичките години ", разяснява Младенов за Скрипник, който е някогашен ментор на немския " Вердер " и латвийския " Рига ".

Настройката на Младенов е за първа победа в групата. " ЦСКА постоянно и във всеки мач излиза за победа. Този мач не прави изключение. Иска ми се да покажем по-голяма успеваемост в двете етапи на игра - отбрана и офанзива и да се поздравим с успеха. Да не допуснеш гол и да отбележиш - елементарни неща, само че мъчно постижими. Аз имам вяра в успеха! Ще търсим триумфа непременно, загуба или еднакъв понижа възможностите ни да излезем от групата ", съобщи Стойчо Младенов. Той няма да разчита единствено на контузения Бисмарк Чарлз, който продължава да се възвръща и ще е подготвен за игра през ноември.

Наставникът на " ЦСКА-София " изрази задоволството си, че ще бъде позволена аудитория на мача. " Очаквам с неспокойствие почитателите да изпълнят трибуните и да са още веднъж 12-ият състезател, който да ни води към успеха ", добави Младенов.

След въведените правила от здравното министерство от на следващия ден влизат в действие разпореждания, съгласно които на трибуните могат да бъдат допускани единствено притежатели на " зелен документ " - имунизирани против COVID-19, преболедували в последните 6 месеца и такива, които са дали отрицателен PCR или антигенен тест.

Двубоят в четвъртък е на Националния стадион " Васил Левски ", стартира от 22:00 ч. и ще бъде излъчен по " Макс спорт 3 ".

 

ПОМОЩ ЗА ФЕНОВЕТЕ

За да си обезпечи оптималната поддръжка от последователите на тима на следващия ден, управлението на " ЦСКА-София " обезпечи пет профилирани пункта за тестване за ковид преди мача. Два от тях ще работят днес до 19:00 ч. и на следващия ден от 12:00 до 19:00 ч. пред ст. " Българска войска " - единият ще е пред клубния музей, а другият ще е до почитател магазина. Утре към тях ще бъдат добавени още три към ст. " Васил Левски ", като те ще бъдат отворени от 11:00 до 22:00 ч. От клуба са договорили и преференциални цени за антигенните проби - по 10 лева

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР