Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич продължава да вярва, че отборът

...
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич продължава да вярва, че отборът
Коментари Харесай

Треньорът на "ЦСКА-София" вярва в обрат за титлата

Треньорът на " ЦСКА-София " Милош Крушчич продължава да има вяра, че тимът му може да настигне водача " Лудогорец ", макар че изостава с 9 точки.

" Изоставаме от " Лудогорец " с 9 точки, само че всичко може да стане. Възможен е поврат. Първият мач за новата година (б.ред. - против " Левски " в XXI кръг) може да бъде определящ. Важното е тимът да се приготви и да сме изцяло подготвени за първия (б.ред. - пролетен) кръг.  Но е неуместно е да се приготвяме единствено и само за първия мач против " Левски ". Когато мачът приближи, ще мислим за него. Сега ще се подготвим по този начин, че да почистим стила си на игра и да играем по един и същи метод, без значение от противника. Надявам се, че ще победим " Левски ", само че ще играем против добър тим. В дерби никой не знае кой ще победи ", разяснява Крушчич.

Сърбинът приказва при заминаването на " ЦСКА-София " за лагер в Турция. Там тимът ще е до 17 януари, като ден по-рано ще играе и единствената си контрола в Анталия - срещу казахстанският " Каспий ".

С групата не отпътуваха двама играчи - Стойчо Атанасов, който бе продаден на " Арда " и Митко Митков - преотстъпен на " Дунав ". Крушчич сподели, че чака също двама нови, които играят на офанзивни позиции. Те се чакат на лагера в Турция. Там ще дойде и закъснелият Рафаел Енрике. Али Соу също потегли с тима, а треньорът съобщи, че гамбиецът няма да бъде продаван. " Привличането на Ахмедов (б.ред. - от " Дунав " ) не значи, че ще се разделим с Али Соу. Ще бъде загуба за нас, в случай че го продадем. Имам диалози с управление и няма такива неща. Не е в проекта Али Соу да бъде продаден в този момент. Моето предпочитание е той да остане ", сподели Крушчич. Самият Соу сподели: "  Има някакви клюки, само че аз съм в ЦСКА и би трябвало да мисля единствено за този клуб. Тук съм и избирам да остана. "

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР