Треньорът на ЦСКА-Сф Люпко Петрович коментира триумфа на дузпи срещу

...
Треньорът на ЦСКА-Сф Люпко Петрович коментира триумфа на дузпи срещу
Коментари Харесай

Петрович хвали ЦСКА-Сф, иска нов нападател


Треньорът на ЦСКА-Сф Люпко Петрович разяснява триумфа на дузпи против Осиек в дуела от втори прелиминарен кръг на Лига Европа. Той съобщи, че се вижда, че " армейците " имат проблеми в офанзива, както и че им липсва човек, който да взема решение срещите.

" Ние по-добре изпълнихме дузпите, с това спечелихме. Иначе аз и преди споделях, че Осиек е един доста добър тим с млади и въодушевени играчи, които играят добре. По време на самия мач, имахме своите положения. Съжалявам, че пропуснахме някои обстановки, само че най-важното е, че продължаваме. Имаме проблеми в офанзива в последно време, защото можехме да вкараме повече положения. Евандро самичък можеше да вкара три гола. Преди мислехме, че имаме, само че в действителност нямаме състезател, който да бележи голове. Продължавам да настоявам, че Албентоса не бе изцяло подготвен, имаше и проблеми, както видяхте, само че той стисна зъби и продължи срещата.

Сега няма да приказваме за трети кръг. Ще пристигна време и за това. Трябва да мислим за мача в неделя (мача с Ботев Враца). Играхме и продължения, а ние нямаме два тима ", разгласи Петрович. В идващия кръг отборът му ще играе с украинския Зоря Луганск.

" Драмата беше огромна. Всички видяхте. Справихме се по-добре, откакто сме победили. В началото не се ориентирахме доста добре. Още не сме привикнали с новата сграда. Имахме потребност от гол, не успяхме да отбележим, само че радостното е, че продължаваме напред. Не беше изключително мъчно да се оправим с офанзивата на Осиек. Бяхме наситени в отбрана. Неутрализирахме ги по най-хубавия метод. Системата е нова за нас. Не сме я упражнявали. Бързо привикваме, само че би трябвало да наваксваме още физически.

Феновете желаеха класиране. Дано те са радостни от класирането на тима за идващия кръг ", разгласи капитанът Николай Бодуров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР