Треньорът на ЦСКА Александър Попов заяви BGvolleyball.com, че първото място

...
Треньорът на ЦСКА Александър Попов заяви BGvolleyball.com, че първото място
Коментари Харесай

Александър Попов: Първото ни място е изненада за волейболната общност

Треньорът на ЦСКА Александър Попов съобщи BGvolleyball.com , че първото място на „ алените “ след есенния полусезон е изненадващо за българската волейболна общественост. Специалистът разяснява успеха над Хебър , която изкачи „ армейците “ на върха в класирането.

„ Хебър е селектиран доста добре. Финансово са най-добре готови. Играят устойчиво. Трудностите бяха от това естество - имат мощен сервис и постоянна игра. Много се веселя, че отборните дейности, не споделям самостоятелните, в няколко случая излязоха. Тактическият ни проект сработи. Няколко самостоятелни серии в първия гейм и в третия на сервис ни държаха покрай съперника и с повече възторг, темперамент и опит в такива мачове успяхме. Ние натрупахме задоволително опит в този състав, не опит като възраст, а опитът като тим ни оказа помощ. Радвам се, че победихме изрично и несъмнено безусловно изненадващо за цялата българска волейболна общественост сме първенци сега “, сподели Попов.

„ Изненадващо е, поради селекциите, многото чужденци, мненията на експертите, любимци и така нататък Досега се оправяме добре. Чувам, че през втория полусезон още веднъж ще има нови селекции. Ние ще се опитаме да запазим тима и да продължим. Възстановяването на Яни Георгиев върви добре, няма да го форсираме, когато е подготвен – тогава “, съобщи треньорът на ЦСКА.

Александър Попов разяснява и жребия за ¼-финалите за Купата на България, който изпрати „ алените “ против носителя на трофея и първенец Нефтохимик: „ След доста загуби, тази есен успяхме да ги победим. Те няколко пъти ни отстраняват от всички типове шампионати, два пъти от състезание, един път от купа. Ще се постараем, ще забележим. Чува се, че отново ще вършат нова селекция, ще опитаме да разберем нещо и за техния тим. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР