Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев бе доволен от поведението

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев бе доволен от поведението
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Имаме неща за коригиране, оставаме здраво стъпили на земята

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев бе удовлетворен от държанието и играта на футболистите си. " Червените " направиха тъждество 1:1 с Локо Пловдив на " Лаута ".

" Независимо от едната точка, аз нямам прична да съм неудовлетворен, най-много поради себераздването на тима. Мисля, че изиграхме съвсем съвършен мач. Няма причина да съм неудовлетворен, първото полувреме имахме не малко обстановки, с които да поведем. Тези обстановки в един миг ще бъдат осъществени и то в моментите, когато имаме потребност от тях. Изправихме се против един от положителните тимове в България с треньорски щаб, който работи професионално и целеустремено. Поведението ни бе извънредно дисциплинирано и професионално във всяко едно отношение - ментално, механически и тактически. Естествено и ние имаме неща, които да поправяме, само че това занапред ще го вършим. Ние оставаме крепко стъпили на земята, няма да се заблуждаваме, победа или загуба могат да ни отведат в едната или другата прекаленост ", показа треньорът след срещата.

" Със сигурност тактиката ни не е била такава. Много приказки се изговориха и доста неща се изписаха. Футболистите към този момент добре ме познават и знаят, че ние ще излизаме постоянно за победа. Това обаче не ни я подсигурява, би трябвало да покажем държание като днешното против Локомотив Пловдив. Ние ще се опитваме да побеждаваме във всеки един дуел. След края на шампионата, в случай че Господ е решил, че би трябвало да играем в Европа, дано да е неговата воля ", сподели още Илиев.

" Конкуернцията е огромна, ще се получат здрави конфликти. Шансовете са 50:50 за всеки един от тимовете ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР