Треньорът на Спортен клуб Боец - Перник излезе с позиция

...
Треньорът на Спортен клуб Боец - Перник излезе с позиция
Коментари Харесай

Треньорът Венелин Анков изригна: Не петнете кикбокса с името на прокурорския син

Треньорът на Спортен клуб Боец - Перник излезе с позиция по отношение на свадите към побойника Васил Михайлов. Според Венелин Анков спортът кикбокс погрешно се спряга във връзка с подсъдимия към този момент агресор, който раздава улично правораздаване из Перник.

Както към този момент стана ясно, 18-годишният Васил Михайлов преби 61-годишния някогашен футболист на Миньор (Перник) Румен Андонов, който в този момент е президент на ФК Кракра 1919.



Венелин Анков акцентира, че Михайлов е ставал първенец по таекуондо, само че в никакъв случай не е взел участие в държавно състезание по кикбокс.

Пълното изказване на Венелин Анков във " Facebook ":

„ Тъй като получих доста позвънявания и запитвания, във връзка със случая Васил Михайлов, е време да внеса малко изясненост обществено. Като треньор и ръководител на Семеен кодекс Боец - Перник декларирам следното:

Васил Михайлов, в никакъв случай не е бил играч на състезателен клуб по Кикбокс и Муай Тай " Боец " - Перник, в никакъв случай не е бил картотекиран, не е играл под флага на нашия състезателен клуб и не е упражнявал при нас. Васил е идвал за спаринг тренировки и нищо повече. Васил Михайлов има над 20 надпревари по таекуондо ITF, над три надпревари по бокс и единствено две Републикански надпревари по кикбокс.

Нито една медия не го назова таекуондист или боксьор, само че кикбоксьор да! Васко Михайлов няма нито едно държавно състезание по кикбокс в рингов жанр (фул контакт) и той е всичко друго, само че не и кикбоксьор.

Нито един наш играч не е рецидивист и хулиган. Всичките ни спортисти, приключили учебно заведение, не престават образованието си във висшите образователни заведения. Спрете да петните нашия спорт!!! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР