Треньорът на Спартак Варна Росен Кирилов говори след победата с

...
Треньорът на Спартак Варна Росен Кирилов говори след победата с
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Исках да играем цял мач като през първото полувреме

Треньорът на Спартак Варна Росен Кирилов приказва след успеха с 2:1 над Добруджа в мач от Втора лига. Той показа, че е желал тимът му да играе през целия мач като през първото полувреме. 

" През първото полувреме успяхме с експанзия и висока преса вкарахме два гола. Полувремето беше напълно в наша изгода. Второто полувреме беше за Добруджа. Радвам се, че успяхме да победим ", стартира Кирилов. 

" Моето предпочитание беше през задачите 90 минути да играем като през първото полувреме. Говорихме си, че би трябвало да продължим да поставяме най-малко толкоз старания. Подсъзнателно се прибрахме. Второто полувреме напълно в интерес на Добруджа ". 

" Идеята им беше ясна - да играят с бързи нападатели. Радвам се, че концепцията им през първото полувреме не се получи. Нашата да пресираме се получи съвършено. Ахмедов да продължа да вкарва голове с левия си крайник, нямам искания към десния му ". 

" Имаме още тежки шест мача. Не би трябвало да си помисляме за секунда, че не би трябвало да влагаме старания. Трябва да сме окуражени и да мислим за всеки един мач ", приключи наставникът на Спартак Варна. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР