Треньорът на Славия Златомир Загорчич призна, че финалът за Купата

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич призна, че финалът за Купата
Коментари Харесай

Треньорът на Славия: Купата е приоритет!

Треньорът на Славия Златомир Загорчич призна, че финалът за Купата на България е приоритет за отбора му преди гостуването на Локомотив в първи полуфинален плейоф за систематизиране на местата от 7-мо до 10-о. Двубоят е от 17.30 часа на Лаута и ще бъде управителен от петричкия сватбар Ивайло Стоянов. Реваншът е на 13 май на " Васил Левски ". Между двата дуела обаче на белите следва край за Купата на България с Левски - на 9 май (сряда).
 
" Финалът е приоритет. Това е един дуел, който носи трофей, популярност. Разбира се, няма да подценим нито един мач от шампионата. И там гоним оптимално показване. Може да запазим някои играчи, само че ще се борим и на двата фронта ", сподели наставникът на столичани Златомир Загорчич.
 
Очаква се той да резервира за конфликта с Левски висящите с по 8 жълти картона Костадин Велков и Галин Иванов, както и 42-годишният вратар Георги Петков. Възможно е отмора да получи Стефан Велев, който досега е навъртял 30 мача за Славия.
 
В същото време босът на белите Венцеслав Стефанов показва забележителен оптимизъм за финала със сините.
 
" Оптимисти сме за този край. Играчите са извънредно съсредоточени през последните седмици. Има награда за спечелването на Купата на България. Момчетата знаят за нея. Всичко това е изцяло в реда на нещата. Това е трофей, който заслужава да бъде заплатен уместно ", показа Стефанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР