Треньорът на Славия – Златомир Загорчич, даде мнението си за

...
Треньорът на Славия – Златомир Загорчич, даде мнението си за
Коментари Харесай

Загорчич: Закономерен резултат

Треньорът на Славия – Златомир Загорчич, даде мнението си за равенството 2:2 против Спартак Варна. Сръбският експерт е на мнение, че 3-4 неточности на неговия тим са довели до два гола във вратата на „ белите ”.

„ Искахме успеха непременно. Направихме 3-4 неточности и съумяха да ни вкарат два гола. Двете насилствени смени малко объркаха нещата. Успяхме да вкараме и два гола, търсихме и трети. Спартак игра доста защитно, мъчно е да се пробият. Закономерен резултат ”, стартира Загорчич.

„ Постоянно приказваме с всички момчета. Те заслужават да играят, знаят каква работа да правят. Понякога може да реагираме добре, от време на време да не се получат. Много битка в днешния мач, не чак толкоз качество. Няма от какво да се оплакваме, а гледаме напред към идващия мач с Черно море ”.

„ Опитахме се тяхната отбрана да я преодолеем с по-бързи пасове. След смяната не можеше да играем по този метод. На полувремето говорихме да се внимава за неточности и контраатаки. Нямахме централизация в избрани моменти и ни вкараха гол ”, продължи той.

„ Мисля, че през днешния ден към 70/80% от мача се игра в една половина. Момчетата желаеха да се завоюва този мач ”.

„ Сега ще се занимаваме с Черно море през тази седмица. Дано да спечелим този мач ”, приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР