Треньорът на Сервет Женева Рене Вайлер бе категоричен, че отборът

...
Треньорът на Сервет Женева Рене Вайлер бе категоричен, че отборът
Коментари Харесай

Рене Вайлер: Трябва да изиграем отличен мач, за да отстраним Лудогорец

Треньорът на Сервет Женева Рене Вайлер бе безапелационен, че тимът му би трябвало да направи огромен мач против българския първенец Лудогорец, с цел да продължи напред в Лигата на конференциите.

Реваншът сред двата тима е в четвъртък от 19:45 часа.

" Знам, че би трябвало да създадем не доста добър, а отличен мач, с цел да отстраняваме Лудогорец. Те демонстрираха на какво са способни в първите 20 минути на първия мач. По-силни са като домакини, гледали сме им мачове е Европа. Трябва да създадем огромен мач, само че това се отнася и за българите. Надявам се да имаме шанс. Това е европейски мач. Имаме потребност от цялостна централизация. Нямахме триумф пред гола в първия дуел, надяваме се това да се промени на следващия ден ", сподели треньорът.

Наставникът не се съгласи с мнението, че това не е най-силният сезон на халфа Мирослав Стеванович.

" Не съм склонен, че не играе добре. Не би трябвало да забравяме, че два пъти беше контузен. Винаги е давал всичко за тима. Не желая да приказвам за административните проблеми на тима. Аз самичък удовлетворен от футболистите, които са тук и с тях ще се опитаме да преминем в идващия кръг ", сподели още Вайлер.

Опитният бранител на Сервет Стив Руйе даде обещание, че тимът ще направи всичко допустимо, с цел да продължи напред.

" Вярно е, че в първия мач доминирахме, без първите 15 минути, само че е правилно и, че не вкараме. Ще се опитаме да го създадем в Разград. Нямаме друга опция, в случай че желаеме да продължим. Ще играем офанзивно на моменти, само че и деликатно, тъй като въпреки всичко сме посетители. Играем добре в отбрана от началото на сезона и от това идват положителните резултати. Сега обаче ни би трябвало освен това. Не бих споделил героизъм, само че доста добър мач, в който да сме солидни и солидарни ", сподели той на конференцията преди мача.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР