Треньорът на Септември Красимир Балъков сподели своето мнение след загубата

...
Треньорът на Септември Красимир Балъков сподели своето мнение след загубата
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Няма значение дали ще паднем 6-7 мача, дано имаме късмет

Треньорът на Септември Красимир Балъков показа своето мнение след загубата на своя тим против Берое с 0:2 в мач от групата на изпадащите в efbet Лига. Специалистът сподели, че не са имали шанс и просто би трябвало да продължат напред.

" За жал във футбола от време на време има сюжет. Този мач започнахме отново с дузпа. Никой не желае такова начало, изключително подобен млад тим, какъвто е нашият. След това нещата стават по-сложни. Момчетата пробваха да бъдат по-агресивни и да основат положения, само че ударите, които отправихме, не бяха точни. Липсва ни и малко шанс. Може би ще го покрием в другите мачове. Трябва да продължаваме да работим и да построяваме метода си на игра ", стартира Балъков.

" Психологията играе голяма роля. Важното е какво стои пред нас, няма значение дали ще паднем 5-6-7 мача. Всеки мач за нас е край, уповавам се да имаме повече шанс в другите мачове. Знаете нашата философия каква е, като използваме български футболисти. Надявам се да успеем да съхраним присъединяване на отбора в efbet Лига, само че нищо не е непременно ", продължи наставникът.

" Трудна е задачата, тъй като съм имал преди по-опитни играчи, а тук са повече млади, които имат качества и благоприятни условия, само че от време на време прегарят или просто нямаме шанс. Като започнеш с една дузпа, предния мач с 10 индивида, доста е мъчно да се върнеш в срещата. Без значение е кои са другите треньори. Те са опитни, само че ние търсим нашия метод и да зависи от нас, а не от другите тимове. Трябва да се концентрираме върху нашата работа и да печелим точки ", приключи Красимир Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР