Треньорът на Сепси Ливиу Чоботариу очаква ЦСКА да смени схемата

...
Треньорът на Сепси Ливиу Чоботариу очаква ЦСКА да смени схемата
Коментари Харесай

Чоботариу преди реванша с ЦСКА: Съперникът ще дойде с нов треньор и нова схема, трябва да внимаваме

Треньорът на Сепси Ливиу Чоботариу чака ЦСКА да смени схемата на игра при новия си ментор Нестор Ел Маестро и предизвести своите футболисти, че би трябвало да бъдат доста деликатни в реванша от втория кръг на Лигата на конференциите на 3 август.

Сепси завоюва първия мач в София с 2:0 и има съществено преимущество за реванша вкъщи в четвъртък.

" Имаше еуфория след успеха в София и беше мъчно да се съсредоточим върху вътрешното състезание, знаейки, че след два дни ни следва " край ". Има доста незнайни за реванша, ЦСКА има нов треньор, евентуално ще смени системата на игра. Ще би трябвало да бъдем прагматични и да играем за резултат, който да ни класира напред. Те също ще дойдат да се класират и ние ще би трябвало да сме доста деликатни! ", съобщи Ливиу Чоботариу пред кореспонденти след мача на Сепси с Динамо в румънската Суперлига.

Снощи противникът на " армейците " в Лигата на конференциите победи Динамо Букурещ с 3:0 като посетител в третия кръг от румънската Суперлига и към този момент в пет следващи мача от началото на сезона не е позволил гол във вратата си. Точни за отбора от Сфънту Георге бяха Павол Шафранко тъкмо преди почивката, както и Исник Алими и Аднан Аганович в самия завършек на срещата. С триумфа Сепси събра 7 точки и заема трето място в класирането на румънското състезание, като изостава с две точки от водача ФКСБ.

Двубоят сред Сепси и ЦСКА-София е в четвъртък в Сфънту Георге.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР